Екскурзия до Черна Гора и Дубровник

Екскурзия до Черна Гора и Дубровник от 330 лв.
Оферта номер: 230983

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.

Екскурзия на ТОП цена, която включва транспорт, 3 нощувки с 3 закуски и 3 вечери. С вас ще бъде опитен екскурзовод, който ще ви разкрие тайните на Черна Гора и Хърватска. Будва и Котор ще оставят отпечатък в съзнанието ви, Дубровник ще ви заплени с история и красота.

=======================================

ДАТИ:
18.09.2020 – 22.09.2020

ЦЕНИ:
Възрастен в двойна стая и тройна стая: 330 лв.
*Доплащане за единична стая: 120 лв.
*Дете до 12 години, настанено с двама възрастни: 250 лв.

=======================================

За информация относно свободни места и резервации, може да се свържете с нас, като натиснете бутона "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ".

=======================================

1 ден:
Отпътуване от София в 22.30 часа на 18.09.2020. Транзитно преминаване през Сърбия и влизане в Черна Гора. Пътуваме през величествените вериги на Динарските планини и слизаме сред субтропичните пейзажи на Адриатическото крайбрежие. Пристигане в Будва. Настаняване в хотел ***. Време за почивка. Следва разходка в Стария град на Будва (с местен екскурзовод на сръбски език) - средновековно селище, разположено на полуостров, обграден от крепостна стена от 15 век с отбранителни кули и порти, които водят в плетеница от тесни улички и малки площади, запазили паметници на историята и културата на различни цивилизации. Вечеря. Нощувка.


2 ден:
Закуска. Целодневна екскурзия до Дубровник. Разходка в Стария град с местен екскурзовод на български език: площад Лужа, двореца Спонца, църквата Свети Влахо, колоната на Орландо, малкия и големия фонтани на Онуфрий, Готическия Княжески дворец, Катедралата Света Богородица и др. Свободно време с възможност за посещения на музеи, обиколка на крепостните стени на Дубровник, изкачване с лифт до хълма Сърдж или екскурзия с корабче до остров Локрум /допълнително заплащане/.
Връщане в хотела в Будва. Вечеря. Нощувка.


3 ден:
Закуска. Отпътуване за Котор. Туристическа програма с местен екскурзовод на руски/сръбски език: разглеждане на уникалните архитектурни и културни паметници от 12 - 14 век: Катедралата Свети Трифон, църквите Свети Лука, Света Ана, Свети Николай, старинните родови къщи на аристократичните семейства. Възможност за морска екскурзия из Которския залив с посещение на изкуствения остров и църквата Мадоната от Скалата /допълнително заплащане/. Свободно време за изкачване на крепостта „Св. Йоан” в Котор. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.


4 ден:
Закуска. Отпътуване за България. Фотопауза на остров „Св. Стефан“. Попътна спирка на Морачкия манастир. Пристигане в София късно вечерта.


=======================================

Депозит: 50% при записване
Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване

=======================================

За информация относно свободни места и резервации, може да се свържете с нас, като натиснете бутона "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ".

=======================================
Дати и цена
18 септември 2020 - 22 септември 2020 г. - Цена от 330 лв.
Цената включва *Транспорт с комфортен автобус, лицензиран за международни пътувания
*Пътни, пристанищни и фериботни такси
*3 нощувки с 3 закуски и 3 вечери в хотел *** в Будва: hotel “Kangaroo” или подобен
*Медицинска застраховка с покритие 5000 евро към ЗАД „Армеец“
*Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
*Местни екскурзоводи там, където е посочено
Цената не включва *Градски такси за хотела: 1,50 евро на нощувка /заплащат се предварително от България/
*Морска екскурзия до остров Локрум с екскурзовод на български език: 18 евро
/при минимум 30 записани/
*Морска екскурзия в Которския залив, вход в Света Богородица на Скалата: 16 евро
/при минимум 30 записани/
*Входни такси за музеи /заплащат се на място по желание/:
- Цитаделата /Будва/ - 2.50 евро
- Крепостните стени на Дубровник - 200 куни /около 25 евро/
- Аптеката на Францисканския манастир - 40 куни /около 5 евро/
*Застраховка “отмяна на пътуване”- тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или отмяна на пътуването поради неблагоприятни метеорологични условия и други форсмажорни обстоятелства.