ПЕГЛАНА КОЛБАСИЦА - НИШАВСКА ДОЛИНА ПИРОТ 2020

ПЕГЛАНА КОЛБАСИЦА - НИШАВСКА ДОЛИНА ПИРОТ  2020 от 120 лв.
Оферта номер: 231282
ПЕГЛАНА КОЛБАСИЦА 2020
ЕТНО КОМПЛЕКС " НИШАВСКА ДОЛИНА" ПИРОТ

Етно комплекс "Нишавска долина" е луксозен и уникално интересен туристически комплекс в Пирот, на 2 километра от центъра на града, на път за Димитровград и София - столицата на България / 88 км /.
Този нов туристически комплекс в Пирот се разпростира на десетина хектара и включва каменна облицовка с плочки към централната част, както и красиво подреден мост над реката, който напълно отразява името на обекта.

В момента туристическият комплекс "Нишавска долина" в Пирот разполага с около 30 удобни легла в луксозно оборудвани и добре декорирани къщи с оригинална сръбска архитектура - бели фасади, камък, греди от масивно дърво и ковано желязо. Къщите са заобиколени от морава и цветя и се състоят от два просторни апартамента, които са много подходящи за семейства, туристи или гости, пътуващи с цел бизнес. Всеки апартамент разполага с просторна всекидневна, 2-3 легла с приятни антиалергични постелки, паркет и килими, LCD телевизор, удобни бани с душ, тераса с изглед към централната част - площад и ресторант. Уникалният туристически комплекс „Нишава долина“ със своето съдържание и концепция напълно оправдава статуса на тази историческа единица и осигурява на посетителите приятен престой с разнообразие от автентични преживявания на добре запазено наследство и отлично обслужване. Туристическият комплекс Нишавска долина в Пирот е империя на отличната храна, приготвена с пресни съставки от местно производство, която е отлична за домашни напитки - ракия и вино.

Комплексът включва бар, ресторант с камина с около 200 места, кафене със 150 места, множество етнографски детайли и няколко изключителни оригинални пиротски килимчета, изба за вино-ракия, месо на скара, сушилни за пушено месо, работилници на стари занаяти, като пиротска керамика или тъкане на известни пиротски килими и др. Предвижда се изграждането на открит плувен басейн и СПА център.


ПЕГЛАНА КОЛБАСИЦА 2020

25-26 януари 2020 г

-10 % намаление при записване до 19/12

*Цената включва:

1 нощувка със закуска ,

празнична вечеря на 25.01 с богато меню, неограничени напитки и жива музика в ресторанта,
паркинг, хотелска застраховка, туристическа такса.

вид настаняване
цена

легло в двойна стая
120 лв.

дете 2-10 г
30 лв.
Дати и цена
25 януари 2020 - 26 януари 2020 г. - Цена от 120 лв.
Цената не включва транспорт